Ζελατίνες

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα από ζελατίνες και πλαστικά. Η ζελατίνα είναι μία πρακτική λύση ιδίως για επιχειρήσεις που διαθέτουν εξωτερικό χώρο και θέλουν να τον εκμεταλλευτούν. Επίσης είναι και μία πολύ καλή πρόταση για μπαλκόνια κατοικιών γιατί μπορεί να προσφέρει προστασία από βροχή και αέρα.

Κάθετη κασετίνα με ζελατίνα
Η ζελατίνα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθετο σύστημα αλουμινίου δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πετύχουμε ακόμη καλύτερη μόνωση.Πρόκειται για ένα σύστημα που προστατεύει από όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει εύκολη προσαρμογή, υψηλή αισθητική και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, η κάθετη κασετίνα είναι η ενδεικνυόμενη λύση είται πρόκειται για μεγάλους υπαίθριους χώρους ή για χώρους εστίασης και αναψυχής.

Πλαστικά

naizil-lite-laccato-xromata

LITE LACCATO
Πολυεστερικό και ακρυλικό πλαστικό ύφασμα για εξωτερική χρήση, όπως για κάλυψη υπαίθριων χώρων και φορτηγών. Λόγω της μεγάλης αντοχής είναι κατάλληλο για πολλές εφαρμογές. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ LITE LACCATO NAIZIL


LOOK_sm

LOOK
Η μεγάλη εμπειρία της Naizil δημιούργησε το πρώτο ύφασμα για την κάλυψη μεγάλων κατασκευών.Το ιδιαίτερο αυτό προϊόν είναι ένα "καμουφλάζ" για κάθε είδους αρχιτεκτονική κατασκευή.


SUNCONTROL-XROMATA

SUNCONTROL
Προϊόν εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης για τη μείωση της φωτεινότητας και της ηλιακής θερμότητας. Το μεγάλο φάσμα χρωμάτων ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.
SUNCONTROL-XROMATA

vafes_eksartimaton1
aytomatismoi_somfy
eggiiseis_poiotitas
services2
naizil